Göztepe Fb / / Konuk ekibe galibiyeti getiren goller jose sosa, serdar aziz ve dimitris pelkas'tan geldi.. Sarıdan gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Göztepe fenerbahçe göztepe fenerbahçe özet süper lig maç özet spor futbol maç özet izle. Aykut kocaman yönetiminde ilk maçınına çıkan fenerbahçe, göztepe deplasmanında 2 puan bıraktı ve lige iyi bir başlangıç yapamadı. Currently, fenerbahçe rank 2nd, while göztepe hold 10th position. Daha fazla göster daha az göster.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın 66. Dakikada serdar aziz ve 68. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Halil, ceza alanı dışı sağ çaprazından karşı köşeye oldukça güzel bir gol attı. Sarıdan gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Goztepe Fenerbahce Iddaa Tahmini 18 10 2020 Banko Maclar
Goztepe Fenerbahce Iddaa Tahmini 18 10 2020 Banko Maclar from www.tahminx.com
Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Geçen hafta evkur yeni malatyaspor'a tek golle boyun eğen sarı lacivertliler, i̇zmir deplasmanından da eli boş döndü. Fenerbahçe, süper lig'in ilk haftasında deplasmanda i̇zmir temsilcisi göztepe ile karşı karşıya geldi. Galibiyeti getiren golleri 27'de sosa (penaltı),43'te serdar aziz ve 51'de pelkas kaydetti. Spor toto süper lig'de fenerbahçe, 3. Karşılama ülker stadı'nda oynanacak ve bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Aykut kocaman yönetiminde ilk maçınına çıkan fenerbahçe, göztepe deplasmanında 2 puan bıraktı ve lige iyi bir başlangıç yapamadı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren goller jose sosa, serdar aziz ve dimitris pelkas'tan geldi.

İlk 2 haftayı puansız kapatan göztepe karşısında etkili bir oyun. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmanın sonucunu merak ediyor. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Göztepe ise puanını 17 yaptı. Göztepe fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Caner ortaladı savunmadan seken topu pelkas önünde buldu hemen pasını verdi ancak tisserand ofsayt pozisyonunda kaldı. Daha fazla göster daha az göster. Spor toto süper lig 5.hafta göztepe fenerbahçe karşılaşmasını pes oyununda canlandırdım.videoyu beğenip kanala abone. Currently, fenerbahçe rank 2nd, while göztepe hold 10th position. Göztepe fenerbahçe maç özeti ve maçın önemli dakikalarını haberimizde bulabilirsiniz. Göztepe fenerbahçe göztepe fenerbahçe özet süper lig maç özet spor futbol maç özet izle. Fenerbahçe, süper lig'in ilk haftasında deplasmanda i̇zmir temsilcisi göztepe ile karşı karşıya geldi. Maç hakkında görüşünüzü yorum bölümünde belirtin.

Göztepe fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Haftasında deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi ağırladı. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller jose sosa, serdar aziz ve dimitris pelkas'tan geldi.

Goztepe Fenerbahce Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Goztepe Fb Maci Canli Izle
Goztepe Fenerbahce Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Goztepe Fb Maci Canli Izle from imgrosetta.mynet.com.tr
2′ fenerbahçe sağ kanattan korner kazandı. Maç hakkında görüşünüzü yorum bölümünde belirtin. Fenerbahçe, süper lig'in ilk haftasında deplasmanda i̇zmir temsilcisi göztepe ile karşı karşıya geldi. Galibiyeti getiren golleri 27'de sosa (penaltı),43'te serdar aziz ve 51'de pelkas kaydetti. Göztepe fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Halil, ceza alanı dışı sağ çaprazından karşı köşeye oldukça güzel bir gol attı. İzmir'de göztepe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada fenerbahçe golü erken buldu ve alper potuk'la öne geçti. Bu sonuçla art arda iki deplasman maçından beraberlikle ayrılan fenerbahçe puanını 21'e çıkardı.

Caner ortaladı savunmadan seken topu pelkas önünde buldu hemen pasını verdi ancak tisserand ofsayt pozisyonunda kaldı.

Spor toto süper lig 5.hafta göztepe fenerbahçe karşılaşmasını pes oyununda canlandırdım.videoyu beğenip kanala abone. Sarı lacivertliler böylece ikinci kez yenilirken, göztepe ilk galibiyetini aldı. Dakikada serdar aziz ve 68. Caner ortaladı savunmadan seken topu pelkas önünde buldu hemen pasını verdi ancak tisserand ofsayt pozisyonunda kaldı. Fenerbahçe'de luiz gustavo 57 ve 90. Öte yandan fenerbahçe'ye 7 sarı göztepe'ye ise 1 sarı çıktı. Currently, fenerbahçe rank 2nd, while göztepe hold 10th position. Bu sonuçla art arda iki deplasman maçından beraberlikle ayrılan fenerbahçe puanını 21'e çıkardı. Fenerbahçe'de maç öncesi ısınmaya çıkarak kendisini deneyen hasan ali kaldırım, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kıran karana geçen maçta göztepe'nin iki, fenerbahçe'nin bir golü iptal edildi. Göztepe fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi ağırladı. Dakikalarda sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Göztepe fenerbahçe maç özeti ve maçın önemli dakikalarını haberimizde bulabilirsiniz. Dakikalarda sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Göztepe ise puanını 17 yaptı. Dakikasında halil'in jeneriklik golüyle 3 puanın sahibi oldu. Currently, fenerbahçe rank 2nd, while göztepe hold 10th position.

Goztepe 2 2 Fenerbahce Fenerbahce Spor Kulubu
Goztepe 2 2 Fenerbahce Fenerbahce Spor Kulubu from www.fenerbahce.org
2′ fenerbahçe sağ kanattan korner kazandı. Ev sahibi ekip karşılaşmanın 66. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası, futbol, bilgi bankası, haberler, futbolcular. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe'de maç öncesi ısınmaya çıkarak kendisini deneyen hasan ali kaldırım, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Caner ortaladı savunmadan seken topu pelkas önünde buldu hemen pasını verdi ancak tisserand ofsayt pozisyonunda kaldı. Sofascore's rating system assigns each player a specific rating based on numerous data factors. Dakikada serdar aziz ve 68.

Daha fazla göster daha az göster.

Currently, fenerbahçe rank 2nd, while göztepe hold 10th position. Dakikalarda sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Geçen hafta evkur yeni malatyaspor'a tek golle boyun eğen sarı lacivertliler, i̇zmir deplasmanından da eli boş döndü. İlk 2 haftayı puansız kapatan göztepe karşısında etkili bir oyun. Kritik mücadele de fenerbahçe ile göztepe maçı 1 şubat cuma günü saat 20:30'da başlayacak olan maçı hakemi suat arslanboğa yönetecek. Dakikasında halil'in jeneriklik golüyle 3 puanın sahibi oldu. Haftasında göztepe, sahasında fenerbahçe'yi ağırladı. Sofascore's rating system assigns each player a specific rating based on numerous data factors. Fenerbahçe, süper lig'in ilk haftasında deplasmanda i̇zmir temsilcisi göztepe ile karşı karşıya geldi. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmanın sonucunu merak ediyor. Göztepe fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Caner ortaladı savunmadan seken topu pelkas önünde buldu hemen pasını verdi ancak tisserand ofsayt pozisyonunda kaldı. Halil, ceza alanı dışı sağ çaprazından karşı köşeye oldukça güzel bir gol attı.

Dakikalarda sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı göztepe. Fenerbahçe'de luiz gustavo 57 ve 90.